Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Pregnancy tickers

fredag 18 november 2011

En vecka

Kvar till sprutstart. Känns så kul. Men oxå väldigt nervöst. Kan man göra fel på något sätt?

Jag nyser varje kväll efter jag puffat sen några dagar tillbaka. Så då tar jag en extra puff.
Hur gör ni för att inte nysa? Nysningarna kommer utan förvarning. Så jag tror att jag klarat mig från att nysa..men icke.

4 kommentarer:

  1. Jag har också mysig lite och sprayat lite extra. Det killar alltid i näsan av sprayen, men ibland funkar det att trycka hårt upptill på näsan. Ibland nyser jag ändå :-)
    Sprutorna är nekas problemas! I alla fall Puregonsprutor. De är de enda jag har erfarenhet av. Kul att du snart får börja spruta!!

    SvaraRadera
  2. Dumma tel...NYST - inte mysig :-P

    SvaraRadera
  3. det blev huddinge för oss i alla fall, jag blir så less på den här karusellen, de verkar ju inte kunna göra någonting rätt, De känns mer som en oro att komma till hudinge för alla fel de gör, men det är väl bara att gilla läget.
    Jag har bara hört bra och carl von linné. Jag vte inte om det kanske finns en möjlighet att få byta klinik om man ligger på sig lite. Vi kunde fått komma till uppsala men med felen de gör å längre väntan så hoppade vi över det. Jag har skrivit mer om allting på bloggen..
    Kram på dig

    SvaraRadera
  4. Nej det känns verkligen inte kul och det är det som gör oron större över att sätta igång och komma till Huddinge med, men det kommer nog bli jättebra!

    Vad gör man på första besökte? är det en massa undersökningar med, kanske står på kallelsen som jag hoppas på att få imorn.

    Hoppas du mår bra annars!
    Kraam

    SvaraRadera