Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Pregnancy tickers

torsdag 15 december 2011

Lutinus

Hämtade detta från FASS.
Kanske inte är uvi endå? Det verkar som att sveda kan vara en biverkning av Lutinusen (en av de vanligare biverkningarna).
Boobsen har både växt och ömmar. Lite kul att det bara är 0,4% som drabbas av det. Jag är ofta den som drabbas av de mest ovanliga biverkningarna. Därför har jag lärt mig att inte läsa den delen av bipacksedeln. Utan ta det som det kommer. För jag kommer troligtvis känna av det på ett eller annat sätt :)
Resten av texten på FASS hittar ni här

Från FASS:

Vulvovaginalt obehag, vaginal sveda, vaginal flytning, vulvuvaginal torrhet och vaginal blödning har rapporterats med en kumulativ rapportfrekvens om 1,5%.
**Smärta, svullnad och ömhet i brösten har rapporterats som enstaka fall, med en kumulativ rapportfrekvens om 0,4%.


2 kommentarer:

  1. Det kan säkert vara från Lutinusen!
    Jag har inte tyckt att det svidit men sånt är ju olika från person till person. Däremot kladdigt som sjutton blir det efter man tagit dem...
    Undrar om bröstvårtorna gör ont av Lutinus eller pga graviditeten? Lär ju visa sig när man slutar med vagitorierna :-) Kan inte ha några kläder utan bh och inte heller nudda dem... undrar när det ska gå över. Amning känns som om det skulle vara tortyr om de känns så här då ;-)

    SvaraRadera
  2. Det var inte en uvi =). Då är det nog Lutinusen.
    Hm...osäker på om det är graviditeten eller Lutinusen som gör att du får såna besvär. Men som du sa, det får du ju svar på snart =).
    Gällande amningen så finns det "nappar" som man kan sätta på bröstvårtorna (redan kollat upp det).

    SvaraRadera