Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Pregnancy tickers

söndag 22 april 2012

Det onda kvittot

Igår vart rumpan inte bättre. Så jag gick å la mig tidigt. När jag låg på vänster sida kändes det riktigt bra faktiskt. Och idag gör det fortfarande ont, men det är bättre än igår.
Tror att jag egentligen bara behöver vila.
Är ledig på onsdag...får passa på då.

En läskig sak hände idag dock.

Jag tog en väg till jobbet som innebär mindre promenadavstånd, brukar normalt ta en väg som tar 20min att gå. Känns bra att få in lite vardagsmotion.
Men det gjorde jag inte idag i och med att jag ska försöka anstränga kroppen mindre.

När jag var framme utanför jobbets port och skulle ta upp mitt passerkort ur jackan. När jag gör det ramlar det ut ett kvitto.
Fasiken..dumma kvitto.
Jag som inte riktigt kan böja mig utan att det gör ont. Först tänkte jag strunta i kvittot. Sen blev jag så osäker...det kunde ju vara ett kvitto som behövs sparas.

Så jag börjde mig ner. Av någon anledning vinklade jag benen till vänster. Det högg till ordentligt i höger framsida, såpass mycket att jag tappade andan, och på 1 millisekund kändes det som jag skulle svimma.
Jag är rätt bra på att svimma och jag känner igen alla tecken.
Det var bara att bita ihop mot smärtan å ställa sig upp. Jag staplade in i trapphuset och satte mig med ansiktet mot trapporna på huk och huvudet nedåt. Men då gjorde det fortfarande lite ont i höger sida.
Så det vara bara att gå upp på jobbet. Satte mig i första konferensrummet intill dörren och återhämtade mig.
Var lite läskigt och jag kände mig allmänt svag och liten.

Kvittot? Det var såklart inte alls viktigt utan det kunde slängas.

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar